Over jullie album

01.      Er zat een mini-album in ons fotografie-pakket, wat betekent dat?

Een klein album met 20 pagina’s of een album-tegoed zat in jullie pakket, dit betekent dat je precies dit mini-album kunt bestellen of dit mini-album kunt upgraden.

Mochten jullie gewoon het mini-album willen zonder extra kosten toe te voegen, kies dan voor een Standaard Mini Natural Linnen zonder extra pagina’s, personalisatie of andere extra’s. (Of stuur me een berichtje met enkel jullie keuze qua Natural Linnen.)

02.     Hoe ontwerpen we het album?

In jullie gallery kunnen jullie bij zo’n 20-30 favoriete foto’s op het hartje klikken, dit geeft me dan een goed idee voor een eerste ontwerp. Dit eerste ontwerp kunnen jullie online beoordelen, waarna ik het eventueel aanpas. Mocht ook een tweede ontwerp nog niet 100% zijn hoe jullie het graag zien, dan plannen we een Skype gesprek waarin we samen door een derde ontwerp lopen om het helemaal af te te maken.

Het doel is om het verhaal van jullie trouwdag(en) te vertellen, niet alleen zodat jullie het kunnen herbeleven, maar ook op een manier dat zelfs iemand die niet op de dag aanwezig was het kan begrijpen.

Voor kleine albums (mini, 20×20) adviseer ik niet te veel foto’s per pagina, grotere albums kunnen eventueel meer foto’s per pagina aan. Over het algemeen zijn zo’n 40-80 pagina’s een perfecte hoeveelheid voor een volle trouwdag of trouwweekend.

 

03.     Hoe zit het met betaling en levering?

Als je alle opties op deze pagina invult, krijg je een goede schatting van de uiteindelijke kosten te zien. Echter, mocht het uiteindelijke ontwerp meer of minder pagina’s tellen, dan wordt dat opgenomen in de uiteindelijke factuur – deze ontvangen jullie na goedkeuring van het ontwerp. Zodra deze factuur voldaan is, stuur ik het ontwerp door naar een kleine binderij die hoge-kwaliteit levert, waardoor het hen ongeveer een maand de tijd kost om het boek te maken.

Verzendkosten zijn inbegrepen. Binnen Nederland en rond de Nederlandse grens probeer ik het album zelf te leveren, ander laat ik de binderij het album direct naar jullie versturen. Ondanks dat zij een uitgebreide kwaliteitscheck doen voor verzending, raad ik jullie aan het album goed te inspecteren bij ontvangst – mocht er iets mis zijn, laat het mij dan direct weten, dan zorg ik ervoor dat het opgelost wordt.

.07

Duplicates

De perfecte optie voor stellen die een groot album thuis willen hebben en een klein album om mee te kunnen nemen op reis naar vrienden en familie in het buitenland, of als cadeau voor hun ouders.

 

Interesse? Meld het even!